fbpx

Tentang Kami

"Kisah di sebalik jenama bantal mewah yang menjual 1 juta bantal."

3 tahun kebelakangan ini telah menjadi peristiwa penting untuk produk alat kelengkapan rumah buatan Malaysia iaitu LEYNA oleh Flenaz Synergy Sdn Bhd. Perniagaan tempatan ini telah membantu rakyat Malaysia mendapatkan bantal berkualiti dengan harga yang berpatutan.

Sebelum kewujudan LEYNA, Natasha Nordin yang lebih dikenali dalam kalangan pasukan yang disegani sebagai Puan Tasha merupakan seorang suri rumah sepenuh masa kepada tiga anak kecil. Sebelum ini, beliau bekerja dalam bidang kejuruteraan dan kemudiannya menyertai SIRIM BERHAD. Tetapi, kehidupan tidak seindah yang disangka. Disebabkan komitmen kerjanya, dia terpaksa mengorbankan masanya dan berjauhan dengan suami dan anak-anaknya yang membawa kepada keputusannya untuk berhenti kerja dan fokus untuk menjadi suri rumah sepenuh masa.

"Menyelesaikan masalah anda"

Bantal LEYNA mempunyai keunikannya. Bagi Puan Tasha, beliau mahu lebih fokus dalam menyelesaikan sesuatu masalah daripada mencipta sesuatu yang tidak menguntungkan orang ramai. Untuk LEYNA, bantal diperbuat daripada material berkualiti tinggi yang memberikan keselesaan yang betul, pada harga yang berpatutan dan yang paling penting, ia boleh dibasuh dan akan kekal dalam bentuk yang sempurna selepas pengeringan.

Selain kepraktisannya, bantal LEYNA mempunyai corak yang menarik jadi orang ramai tidak perlu berbelanja lebih untuk membeli sarung bantal. Itulah salah satu elemen yang membezakan bantal LEYNA daripada yang lain di pasaran.

Bagi Puan Tasha, angka tidak pernah menjadi matlamatnya. Namun tidak dinafikan, LEYNA berjaya menjual lebih 1 juta bantal dalam masa 3 tahun sahaja. Bantal telah diterima dengan baik dan jualannya telah meningkat secara drastik dalam tempoh yang singkat. Syarikat juga telah berkembang ke bangunan 3 tingkat dengan dua gudang terletak berhampiran premis.

Pengagihan bantal tersebut diuruskan oleh ejen yang berada di seluruh negara dan di   

Brunei. Sehingga kini, terdapat satu pasukan yang terdiri daripada 100 ketua ejen dan kira-kira 9,000 ejen dan dropshipper beroperasi di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei. Program pembangunan juga dijalankan secara kerap dan telah memberikan ejen peningkatan keyakinan yang luar biasa.

“Apakah yang membuatkan bantal LEYNA berbeza daripada bantal lain?”

Ia hanyalah nilai jenama itu sendiri. Kami percaya bahawa LEYNA boleh menyediakan bantal yang selesa pada harga yang mampu milik untuk anda mendapatkan rehat dan tidur berkualiti. Bantal yang ideal harus membantu menyokong bahagian atas badan semasa tidur dan memastikan tulang belakang dalam kondisi yang neutral. Bantal yang baik tidak boleh terlalu lembut kerana ia akan menegangkan otot leher dan mengurangkan aliran darah ke kepala. LEYNA juga

memberi tumpuan kepada menghasilkan produk yang “cantik dan selesa” untuk permintaan tempatan yang mana pasukan mendapat inspirasi daripada jenama antarabangsa.

PENGASAS DAN PENGURUSAN

Jom Kenali Flenaz Synergy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.